Vi har fått nye nettsider!
BIBSYS ble den 1. januar 2018 en del av Unit - Direktoratet for IKT og fellestjenester i høyere utdanning og forskning.
Januar 2019 fikk direktoratet nye nettsider. Besøk www.unit.no for mer informasjon.

E-postlister

Klikk på en liste for å få mer informasjon om listen. Du kan melde deg på, melde deg av, eller endre dine personlige innstillinger for listen.
Har du problemer med å benytte listene, kontakt mailman@bibsys.no.

Biblioteksystem Informasjons- og diskusjonsliste for brukere av Alma og Oria
Elpub Informasjons- og diskusjonsliste for Bragekonsortiet
Pensumlister Liste for interesserte i pensumlistesystemer
Katkont Liste for interesserte i katalogisering